Contact details
Adresgegevens
Contact

de Invisalign beugel

Invisalign beugel

Orthodontist Lukasz Burhardt is een gecertificeerde Invisalign en Spark behandelaar. Wij zijn één van de meest ervaren aanbieders van de onzichtbare aligner beugels in Nederland. Orthodontist Hereplein heeft vanuit Invisalign de ‘diamond’ status en vanuit Spark de ‘sapphire elite’ status verkregen.

De onzichtbare aligners

Wilt u iets laten doen aan de stand van uw tanden, maar het liefst zo min mogelijk zichtbaar? Dan is de doorzichtige beugel van Invisalign wellicht iets voor u. Hiermee werkt u naar een mooie glimlach toe, met behulp van ultradunne, doorzichtige hoesjes ofwel aligners om de tanden. Deze aligners vervangt u om de 10 dagen tot twee weken voor een nieuwe. Telkens als u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal uw gebit geleidelijk – stapje per stapje, week na week – verschuiven naar de gewenste positie. In tegenstelling tot de traditionele slotjesbeugel wordt er gebruik gemaakt van slimme software voor een volledig persoonlijke en digitale behandelplanning. Deze software stelt ons in staat om vooraf het eindresultaat aan u te kunnen laten zien. De afgelopen jaren hebben er vele ontwikkelingen plaatsgevonden binnen deze techniek, waardoor het tegenwoordig mogelijk is om grote afwijkingen te behandelen. Wereldwijd zijn er al meer dan 5 miljoen mensen behandeld met deze beugels.

 
Korting op aligners

Bij Orthodontist Hereplein zijn we gespecialiseerd in het orthodontisch behandelen met behulp van de onzichtbare Invisalign en Spark beugel. Doordat Orthodontist Hereplein één van de grootste providers is van onzichtbare aligners krijgen wij een korting die wij graag doorberekenen aan u! Hierdoor zullen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden. Een hogere korting op deze behandeling zult u bij een andere praktijk in Nederland niet tegenkomen. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 1200,- op de gehele Invisalign behandeling bij Orthodontist Hereplein. De korting op uw aligners verwerken wij altijd in de kostenbegroting.