Contact details
Adresgegevens
Contact

Eerste bezoek

Uw eerste bezoek aan de praktijk is een kennismaking. Een orthodontische behandeling zal niet zomaar beginnen. Wij horen graag uw wensen omtrent het gebit en de orthodontist zal eerst grondig onderzoek doen. Er zullen een aantal vragen worden gesteld en er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en de stand van het gebit. Op grond hiervan wordt er een voorlopige diagnose gesteld. Als behandeling wenselijk lijkt dan wordt het voorlopige behandelingsplan en de kosten hiervan besproken. Indien u overweegt deze behandeling door te voeren, dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden voor een uitgebreid onderzoek, dat zal leiden tot de definitieve diagnose en het definitieve behandelplan. Bij kinderen wordt gekeken of behandeling op dit moment moet beginnen of eerst gewacht moet worden op verdere groei of wisseling.  De kosten van een eerste bezoek zijn €22,91.

In onze praktijk wordt zo veel mogelijk digitaal gewerkt. U kunt zich aanmelden met uw geboortedatum en postcode bij het scherm op de balie. Zo wordt u via het digitale wachtkamerscherm opgeroepen. Op dit scherm komen alleen uw voor- en achternaam te staan.

Daarnaast betekent dit ook dat het ouderwets “gips happen” tot het verleden behoort. Uw gebit wordt voortaan gescand met de nieuwste intra-orale scanner van 3Shape. Bekijk het filmpje om te zien hoe dat in zijn werk gaat.