De Praktijk - Orthodontie Haren

De Praktijk

Orthodontiepraktijk Haren

Op deze pagina is te lezen over het team van onze praktijk. Ook is hier alles te vinden over privacy, het gebruik van medische gegevens en dergelijken.

Alle zorgverzekeraars

Meest ervaren

Invisalign Diamond Status

Jong en oud

Het Team

drs. L. Burhardt

Orthodontist (BIG: 89914315102)

Lukasz Burhardt is orthodontist en praktijkeigenaar van Orthodontiepraktijk Haren en van Orthodontist Hereplein. Hij heeft per 1 januari 2019 de praktijk in Haren overgenomen van collega Dijkman.

Hij behaalde zijn tandarts diploma aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2011. Na de studie Tandheelkunde heeft hij de 4-jarige fulltime specialisatie opleiding tot orthodontist aan het Universitair Medisch Centrum Groningen afgerond en is hij lid van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten).

drs. L. Nogales Sanchez

Tandarts voor Orthodontie (BIG: 29916627102)

Laura Nogales Sanchez heeft haar opleiding voor tandarts (2005) en orthodontist (2009) gevolgd in Madrid, Spanje. Afgelopen jaren heeft ze gewerkt in Hoogezand in een orthodontiepraktijk. Na lang zelfstandig de praktijk te hebben gerund, wilde zij graag samenwerken met een collega. Per 1 september 2020 versterkt zij ons team op de maandagen, dinsdagen en woensdagen.

Hieronder vindt u aanvullende informatie over de praktijk.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de orthodontist en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons te informeren omtrent (eventueel veranderde) medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, ziektes of medicijngebruik.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Betalingsvoorwaarden

Voor behandelingen boven de 150 euro krijgt u van ons vooraf een begroting. Alle betalingen gaan via het factoring-bedrijf Netpoint. Informatie over de betalingsvoorwaarden vindt u op www.uwdeclaraties.nl.

Informatie betrekkende de klanttevredenheid.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de orthodontist.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met de orthodontist en denkt dat de orthodontist aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.

INSCHRIJVEN


Om patiënt te worden bij ons hoeft u geen verwijsbrief te hebben van uw tandarts. U kunt ons bellen voor een afspraak. Even geen tijd om te bellen? Inschrijven kan ook eenvoudig via het onderstaande formulier. Wij hebben geen wachtlijst en sturen u per e-mail een afspraak voor een consult. U ontvangt automatisch een e-mail ter bevestiging van de inschrijving.INSCHRIJVEN