Orthodontiepraktijk Haren

Inschrijven

    

drs. L. Burhardt – Orthodontist (BIG: 89914315102)

Lukasz Burhardt is orthodontist en praktijkeigenaar van Orthodontiepraktijk Haren. Hij heeft per 1 januari 2019 de praktijk overgenomen van collega Dijkman. 

Orthodontist Burhardt behaalde zijn tandarts diploma aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2011. Na de studie Tandheelkunde heeft hij de 4-jarige fulltime specialisatie opleiding tot orthodontist aan het Universitair Medisch Centrum Groningen afgerond en is hij lid van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten).

 

 

 

 

 

 drs. L. Nogales Sanchez- Tandarts voor Orthodontie (BIG: 29916627102)

  Laura Nogalez Sanchez heeft haar opleiding voor tandarts en orthodontist gevolgd in Madrid, Spanje. Afgelopen jaren    jaar heeft ze gewerkt in Hoogezand in een orthodontiepraktijk. Na lang zelfstandig de praktijk te hebben gerund, wilde    zij graag samenwerken met een collega. Per 1 september 2020 versterkt zij ons team op dinsdag en op woensdag. 

  Omdat de Spaanse specialisten opleiding voor orthodontie minder uren telt, wordt deze niet direct erkend in Nederland    en staat zij ingeschreven als tandarts. Komend jaar gaat zij zich registreren ook in het Nederlandse register voor              specialisten.