Contact details
Adresgegevens
Contact

Het team

drs. L. Burhardt – Orthodontist
(BIG: 89914315102)

Lukasz Burhardt is orthodontist en praktijkeigenaar van Orthodontist Hereplein. Hij behaalde zijn tandarts diploma aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2011. Na de studie Tandheelkunde heeft hij de 4-jarige fulltime specialisatie opleiding tot orthodontist aan het Universitair Medisch Centrum Groningen afgerond en is hij lid van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten).

orthodontist
drs. F. Duisterwinkel Orthodontist
(BIG: 29926114802)

Mijn naam is Farnaz en ik ben opgegroeid in Den Haag. In 2012 ben ik voor de opleiding Tandheelkunde verhuisd naar Groningen en sinds dien woon ik met veel plezier in deze stad. Al vroeg tijdens de opleiding Tandheelkunde is mijn interesse voor de orthodontie gewekt waardoor ik uiteindelijk de 4- jarige specialisatie aan het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG) ben gaan doen. Voor mij betekent orthodontie het samen met de patiënt, van behandelplan tot eindresultaat, toewerken naar een mooi en functioneel gebit. 
Sinds 2023 ben ik werkzaam als waarnemend orthodontist in verschillende praktijken. Op de maandagen en dinsdagen ben ik aanwezig in Haren.